SOUL CODES

Duur: 2 dagen (wordt op verzoek geboden)
Deze training is geen gewone training. Het is een wonderlijke workshop met sleutels, codes, combinaties van woorden,  beelden, inzichten, overpeinzingen, oefeningen, vragen en de onthulling van de diepere betekenis van  twee magische woorden: ‘Ik ben’.

Het leven kent codes en wetten. Deze codes staan voor de spirituele levensreis die ieder mens maakt. Codes zijn krachten en als we begrijpen hoe ze werken dan creëren we het leven waar we zo naar verlangen .Want codes werken niet als je vraagt om wat je wilt, maar alleen wanneer je voelt dat je al hebt wat je zoekt.

Klinkt geweldig nietwaar?

Maar hoe leef je dit vertrouwen?
Hoe werkt het leven en hoe werken haar wetten?
Wat zijn de Soul codes? 
En hoe werken de codes van leven, ademen, vertrouwen, delen en creëren?

Je uiterlijke wereld is een vertaling van je innerlijke wereld.
Mensen kunnen denken en gedachten worden dingen.
Maar hoe verander je jouw innerlijke wereld zodat jij achter je eigen diepste verlangen komt en vervolgens dit verlangen, deze dromen kunt gaan vertalen naar je uiterlijke wereld?

Anna Sofia van Hooijdonk heeft o.a. de Lifeteachers training bij Patty harpenau gevolgd met het doel mensen te helpen deze codes t kunnen ontdekken.
Het is een inspirerende training in woord, klank en beeld met speciaal afgestemde oefeningen.

Deze training wordt gegeven in een kleine groep.

In twee dagen ga je aan de slag met het doel van je leven, de codes en de wetten van het universum, je levensverhaal en de weg van de ziel.

Begrippen zoals ademen, afstemmen, creatie, wetten, frequenties en energie worden je helder  uitgelegd.

Na de workshop is een persoonlijke coaching ter ondersteunen om deze levensveranderende training te integreren in de praktijk mogelijk.

terug...