1. LIVING-LIFE COACHING

We hechten in het algemeen grote waarde aan onze gezondheid, maar echte aandacht hiervoor hebben we pas wanneer we geconfronteerd worden met ziekte of levensbedreigende situaties. Het zijn veelal juist verdriet, angst en pijn die ons bewust maken van een mogelijke andere uitweg en een andere manier van leven.

lees meer...

 

2. MEETAPARATUUR WAARMEE GEWERKT WORDT;

IRIS ANALYSE

Uw ogen zijn de spiegel van lichaam en ziel. 

Deze iris analyse verschaft u inzicht over uw gezondheid en welzijn, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

I-HEALTH ANALYSE

Wit u de achtergrond van uw probleem leren kennen?
Wilt u preventief problemen voorkomen?
Vraag dan een bio-energetische analysemeting met behandelingsadvies.

CORE BELIEF

I-Health® Core belief is een programma welke kan volgen op de eerdere gezondheidsanalyse en met name wordt ingezet bij mensen met een onjuist zelfbeeld, trauma-en verliesproblematiek.

lees meer...

 

BODY SCAN

De meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. Het instrument meet onder meer tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, cholesterol, belasting van zware metalen en gifstoffen, allergieën, het functioneren van organen, het cardiovasculaire systeem en het immuunsysteem, werking van hormonen, osteoporose etc.

Het instrument meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd programma analyseert de meting. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan wordt grafisch en in getallen weergegeven. Binnen korte tijd geeft deze test zoals genoemd bijvoorbeeld inzicht in de tekorten van mineralen en vitaminen, als ook het opnamevermogen ervan in de darmen.

De test kan enorm nuttig zijn om te weten hoe je gezondheid er op dit moment voor staat, zodat je hierin kunt bijsturen. Ook om te onderzoeken waar klachten vandaan komen en om te kunnen monitoren hoe je vooruit gaat.

3. PHYSIO ACOUSTIC SOUND THERAPIE

Als pijn, stress of ongemak je leven beheersen…

Heeft u (chronische) pijnklachten?
Wilt u niet langer dat pijn uw leven beheerst?

Maak dan kennis met de physio Acoustic Sound Therapie.

Deze bijzondere therapie vermindert verschillende soorten pijn of heft deze op door gebruik van laagfrequente, vrijwel onhoorbare geluidsgolven.


Physio Acoustic Sound Therapie (P.A.S.)

De therapie kan zorgen voor ontspanning, pijnbestrijding, stimulering van de bloedsomloop en verbetering van de beweeglijkheid. De apparatuur voor geluidsgolven is ingebouwd in een speciale behandelstoel of bed.

 

Ieder orgaan (massa) heeft zijn eigen ideale frequentie. Een lever bijvoorbeeld heeft een 'vastere massa', dus ook een lagere frequentie dan bijvoorbeeld de longen.
Wanneer een orgaan ziek is, of wanneer er ergens een ontsteking in het lichaam is, heeft dit zieke deel van het lichaam een andere frequentie dan het oorspronkelijk in zijn gezonde toestand heeft. We creëren in het zieke lichaam een resonantie. (ziekte resoneert) Door middel van een deresonantie botst de resonantie van de disbalans in ons lichaam met de resonantie van de PAS therapie geluidsgolven. En daardoor kan de ziekte of pijn verdwijnen.

Physio Acoustic sound therapie is een relatief nieuwe technologie gebaseerd op de eeuwenoude wetenschap dat geluid de menselijke geest en zijn lichaam op positieve manier kan beïnvloeden. De therapie gebruikt hoorbare geluidsgolven om klachten te behandelen, ontspanning te bevorderen en stress te verminderen. De technologie is ontwikkeld op basis van de wetenschap dat externe vibraties lichaamsfuncties kunnen beïnvloeden. Onderzoek ondersteunt de effectiviteit van Physio Acoustic Sound therapie.

De helende kracht van laag frequent geluid is nu voor iedereen bereikbaar gemaakt.
In de Physio Acoustic Sound stoel of bed wordt gebruik gemaakt van Infrasound zeer lage frequenties met een gepatenteerde technologie. Infrasound wordt op dit moment al in veel klinieken succesvol gebruikt voor uiteenlopende klachten. Door de ingebouwde behandelingsprogramma’s wordt aan iedere cliënt maatwerk geleverd.

De P.A.S - Therapie stoel

De Physio Acoustic Sound Therapie stoel is een speciale luxe stoel, waarin 6 gepatenteerde boxen zijn ingebouwd. Deze stoel bezit speciale elektronica en is gekoppeld aan de computer die specifieke programma’s met vooraf ingestelde frequenties bevat. De apparatuur is zo ontworpen dat de laag frequentie geluidsgolven, die vanuit de speakers komen, optimaal in het lichaam doordringen.

Physio Acoustic Sound Therapie zorgt ervoor dat de organen, het weefsel en de cellen op de juiste frequentie functioneren en in balans kunnen komen.

De PAS therapie werkt moeiteloos door kleding, gips, bandage of medische steunaanpassingen heen.

Een behandeling duurt een 20 - 60 minuten. Een speciale voorbereiding is niet noodzakelijk.

 

 

Bekijk hier een mooi filmpje over de Physio Acoustic Sound Therapie

youtu.be/y8EdXyL_tJk

 

Het P.A.S.-Muziektherapie waterbed

U kunt ook gebruik maken van het waterbed met ontspannen muziektherapie. Deze therapie is op geestelijk en emotioneel niveau onder psychosociale begeleiding.

Door middel van ingebouwde speakers en een geluidsinstallatie systeem kunnen de fijnste trillingen opgewekt worden en kan de muziek zijn diepe helende werking laten doen.

De behandeling kan nauwkeurig op de individuele cliënt worden afgestemd en kunnen de beste resultaten behaald worden. Een bijkomend voordeel is dat de kleding tijdens de behandeling gewoon aangehouden kan worden.

Duur

De behandeling bestaat uit sessies van 20 tot 90 minuten. Het aantal en de frequenties stemt de therapeut met u af.

 

4. ESSENTIELE OLIEN

Essentiele olie is een fantastisch middel om op zeer verschillend terrein ondersteuning te bieden aan lichaam en geest.

Het is een geschenk van de aarde, ze worden ook wel de levensenergie van de natuur genoemd.

Essentiele olien werken herstellend, bechermend, rustgevend en regenererend.

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij het plaatselijk aanbrengen, innemen of het vernevelen van verschillende olieen dit een positeif efect kan hebben op de reiniging, ontspanning, het herstel van evenwicht, het versterken van het immuunsysteem en het verhogen van de vitale energie van het lichaam.

Dit is waarom ik ze regelmatig inzet en aanreik.

https://mydoterra.com/gezondenzorg