1. LIVING-LIFE COACHING

We hechten in het algemeen grote waarde aan onze gezondheid, maar echte aandacht hiervoor hebben we pas wanneer we geconfronteerd worden met ziekte of levensbedreigende situaties. Het zijn veelal juist verdriet, angst en pijn die ons bewust maken van een mogelijke andere uitweg en een andere manier van leven.

lees meer...

 

2. MEET APARATUUR;

IRIS ANALYSE

Uw ogen zijn de spiegel van lichaam en ziel. 

Deze irsi analyse verschaft u inzicht over uw gezondheid en welzijn, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

I-HEALTH ANALYSE

Wit u de achtergrond van uw probleem leren kennen?
Wilt u preventief problemen voorkomen?
Vraag dan een bio-energetische analysemeting met behandelingsadvies.

CORE BELIEF

I-Health® Core belief is een programma welke kan volgen op de eerdere gezondheidsanalyse en met name wordt ingezet bij mensen met een onjuist zelfbeeld, trauma-en verliesproblematiek.

lees meer...

 

BODY SCAN

De meting omvat meer dan 240 parameters in 40 groepen. Het instrument meet onder meer tekorten aan vitaminen, mineralen en sporenelementen, cholesterol, belasting van zware metalen en gifstoffen, allergieën, het functioneren van organen, het cardiovasculaire systeem en het immuunsysteem, werking van hormonen, osteoporose etc.

Het instrument meet het magnetisch veld van de menselijke cellen op basis van bioresonantie en een geavanceerd programma analyseert de meting. Van iedere parameter zijn de normwaarden gegeven en de afwijking daarvan wordt grafisch en in getallen weergegeven. Binnen korte tijd geeft deze test zoals genoemd bijvoorbeeld inzicht in de tekorten van mineralen en vitaminen, als ook het opnamevermogen ervan in de darmen.

De test kan enorm nuttig zijn om te weten hoe je gezondheid er op dit moment voor staat, zodat je hierin kunt bijsturen. Ook om te onderzoeken waar klachten vandaan komen en om te kunnen monitoren hoe je vooruit gaat.

3. PHYSIO ACOUSTIC SOUND THERAPIE

Als pijn, stress of ongemak je leven beheersen…

Heeft u (chronische) pijnklachten?
Wilt u niet langer dat pijn uw leven beheerst?

Maak dan kennis met de physio Acoustic Sound Therapie.

Deze bijzondere therapie vermindert verschillende soorten pijn of heft deze op door gebruik van laagfrequente, vrijwel onhoorbare geluidsgolven.


Physio Acoustic Sound Therapie (P.A.S.T.)

De therapie kan zorgen voor ontspanning, pijnbestrijding, stimulering van de bloedsomloop en verbetering van de beweeglijkheid. De apparatuur voor geluidsgolven is ingebouwd in een speciale behandelstoel of bed.

 


 
Het Muziektherapie waterbed

U kunt ook gebruik maken van het waterbed met ontspannen muziektherapie. Deze therapie is op geestelijk en emotioneel niveau onder psychosociale begeleiding.

Duur

De behandeling bestaat uit sessies van 30 tot 90 minuten. Het aantal en de frequenties stemt de therapeut met u af.

 

4. ESSENTIELE OLIEN

Essentiele olie is een fantastisch middel om op zeer verschillend terrein ondersteuning te bieden aan lichaam en geest.

Het is een geschenk van de aarde, ze worden ook wel de levensenergie van de natuur genoemd.

Essentiele olien werken herstellend, bechermend, rustgevend en regenererend.

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij het plaatselijk aanbrengen, innemen of het vernevelen van verschillende olieen dit een positeif efect kan hebben op de reiniging, ontspanning, het herstel van evenwicht, het versterken van het immuunsysteem en het verhogen van de vitale energie van het lichaam.

Dit is waarom ik ze regelmatig inzet en aanreik.

https://mydoterra.com/gezondenzorg