L.I.V.I.N.G.

Datum: 16-09-2017

Door: L.I.V.I.N.G. LIFE SCHOOL EN DE LIFECODES

Onderwerp: UNIEKE WORKSHOPS MET O.A. EEN PAARD OF HOND ALS LEERMEESTER EN SPIEGEL

Wat is jouw diepste verlangen?
Wat is je passie?
Ben je gaan doen wat je altijd al graag wilde doen?
We gaan terugblikken, stilstaan en vooruitzien vanuit hele ander perspectief dan je gewend bent te doen. We kijken met hoofd, hart en ziel,  stap voor stap, naar de reis van jouw leven en ondertussen krijg je een boeiende scholing in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en Spirituele Intelligentie.

Living Life School bestaat uit een serie workshops die je in zijn geheel of per workshop kan volgen. Elke workshop heeft een eigen thema en er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en coaching omdat er in een kleine groep wordt gewerkt. 

In 7 bijeenkomsten wordt kennis, wijsheid en training over de lifecodes aan mensen gegeven die willen ontdekken wie zij zijn, wat hun diepste verlangen is en vooral hoe zij dit werkelijk vanuit passie en bestemming kunnen gaan leven. We gaan in op de codes van het Leven; de codes van de Ziel; de codes van Groei; de codes van Rust; de codes van het Hart; de codes van Creatie, en de codes van Verbinding.
De wijsheid, kennis en stof van deze Lifecodes wordt geïntegreerd in praktijklessen met mogelijke inzet paarden- en honden om zo mensen de kans te geven hier op een buitengewone wijze kennis van te krijgen en bijzondere ervaringen mee op te doen. Het materiaal, de paarden en honden waarmee gewerkt wordt kan heel diep raken; het verbind hoofd, hart en ziel, waardoor de mogelijkheid ontstaat de beste versie van jezelf te worden.

De inzet van een paard of een hond is een laagdrempelige en effectieve manier om inzicht en feedback te verkrijgen rondom persoonlijke ontwikkeling en op bewustwording rond werk, relatie-, familie en (organisatie)systemen en zet niet stromende levensenergie weer in beweging.
De actie, reactie en het gedrag van het paard als spiegel-, kudde-, prooidier, of de hond als spiegel-, roedel- jachtdier, zijn ingangen om de deelnemer inzichten te laten verkrijgen.
Het paard of de hond wordt op diverse manieren ingezet en men kan ontdekken welk effect zijn gedachten, attitude, gevoel, intentie of overtuigingen op zichzelf, naasten of het bedrijf kan hebben.
Het werken met een hond geeft weer een andere beleving en ervaring dan het werken met een paard. Er wordt met en naast het paard gewerkt, er wordt niet op gereden.

De Lifeschool is ontwikkeld door Patty Harpenau en ik ben als collega Lifeteacher zo geïnspireerd geraakt door haar boeken en werk, welke heel goed aansluiten bij al hetgeen ik zelf al jaren vorm geef, dat ik besloten heb deze kennis en wijsheid op een uitzonderlijk, eenvoudige en toch revolutionaire wijze binnen mijn werkzaamheden te integreren.

AnnaSofia van Hooijdonk leid je met de codes door de reis van jouw leven heen. Een levensscholing met mogelijke inzet van dieren en een stevig vleugje ziel.
Zij is gespecialiseerd verpleegkundige, auteur, gecertificeerd zorgadviseur, paardencoach, hondenspiegelaar en v.w.b. de Lifeschool zorgvuldig opgeleid door Patty Harpenau als Lifeteacher. Samen met verschillende collega’s geven zij, ieder vanuit de eigen expertise, zowel in Nederland als in Belgie De Lifeschool workshops.

Wanneer, waar en kosten:
Er start regelmatig zowel een vrijdaggroep als een zaterdaggroep. De workshops kunnen ook individueel gevolgd worden. Neem voor data en afspraak gewoon even contact op.
Prijs: Eerste kennismakingsbijeenkomst: € 90,- incl btw. Hierna kun je besluiten de overige 6 bijeenkomsten te volgen. Het complete programma van 7 bijeenkomsten: € 630,- incl btw.
Na aanmelding volgen meer gegevens.
Locatie: Tiel / Opheusden.

Datum: 30-12-2017

Door: Smithd781

Onderwerp: John

Where To Purchase Generic Ciprofloxacin 0.3 5ml in Albuquerque afdbcgdefafekkkf

Datum: 18-08-2017

Door: AnnaSofia

Onderwerp: Proefsessies en workshops

Wil jij ervaren wat een coachsessie met paarden of honden voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak (06-45522696 of mail naar livinglifecoch@gmail.com) voor een proefsessie tegen een gereduceerde prijs.

En de komende periode zullen er weer diverse activiteiten starten, o.a.;
1. Workshop de Life Codes
2. Workshop de Soul Codes
3. Workshop EquineTerra; breng je paard weer in balans door de specifieke toepassing van essentiële oliën.
4. Workshop Dog Aroma Therapie (D.A.T.); specifieke toepassing van essentiële oliën bij uw hond.
Wil je meer informatie over data en locatie, stuur dan even een mail naar livinglifecoch@gmail.com

Datum: 18-08-2017

Door: AnnaSofia

Onderwerp: proefsessies en workshops

Wil jij ervaren wat een coachsessie met paarden of honden voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak (06-45522696 of mail naar livinglifecoch@gmail.com) voor een proefsessie tegen een gereduceerde prijs.

En de komende periode zullen er weer diverse activiteiten starten, o.a.;
1. Workshop de Life Codes
2. Workshop de Soul Codes
3. Workshop EquineTerra; breng je paard weer in balans door de specifieke toepassing van essentiële oliën.
4. Workshop Dog Aroma Therapie (D.A.T.); specifieke toepassing van essentiële oliën bij uw hond.
Wil je meer informatie over data en locatie, stuur dan even een mail naar livinglifecoch@gmail.com

Datum: 31-07-2015

Door: Anna Sofia

Onderwerp: Update website

Eindelijk heb ik het voor elkaar dat ik zelf de website kan updaten.
Kijk in de agenda voor alle geagendeerde trainingen.
Of wil je een ander, individueel traject? Neem dan gewoon even contact met mij op! Ik verheug me er op om je te ontmoeten!

Datum: 15-11-2012

Door: Anna Sofia

Onderwerp: Unieke vorm van coaching

Vanaf heden is het mogelijk om individuele coaching te ontvangen via skype afspraken!

Regelmatig krijg ik vragen van mensen voor persoonlijke coaching echter de afstand die zij moeten rijden om bij mijn praktijk in Leersum te komen is soms een dilemma. Hierop is het volgende aanbod gevonden. Wilt u een persoonlijke / individuele coachingsgesprek?
Dat kan vanaf nu door een skype afspraak van 45 minuten met mij te maken.
Stuur mij een e-mail met je verzoek en we kijken samen naar een goed moment.

Datum: 18-08-2012

Door: Willeke H.

Onderwerp: Oordeelloosheid

Lieve Anna Sofia,
Ik heb genoten van je oordeelloosheid en je luchtige manier van lesgeven in je functie als docent Medische Basis Kennis bij Ananta opleidingen. Je slaat de brug tussen de reguliere en additionele geneeskunde en daardoor kreeg ik concreet gereedschap om dit ook uit te kunnen dragen.
Dank je wel daarvoor.
Liefs
 Willeke H.

Datum: 18-08-2012

Door: Linda L

Onderwerp: Afscheid

Hoi Anna Sofia,

Heel erg jammer en verdrietig vind ik het dat ik geen les meer van je mag krijgen a.s. lesjaar. De manier waarop jij les gaf in medische basiskennis, en met name jou uitleg/kijk met ziektes en hierin de ervaringen die je met ons wilde delen, hebben me goed gedaan en neem ik mee in mijn therapeutschap. Ik heb bijzonder veel van je mogen leren, niet alleen binnen de opleiding, ook de dag(en) dat ik met je mee mocht lopen in jou workshop over geld hebben een plekje in mij hart. Daar ben ik je dankbaar voor.

Tegenlijkertijd maak ik me zorgen over de vorm dat het nu aangeboden gaat worden betreffende het examen. Daar waar jij de mogelijkheid gaf om een presentatie te geven en een open boek examen te doen, wordt het nu wellicht anders.

Mocht je mijn anamneselijst reeds nagekeken hebben met daarbij de bijbehorende feedback, ontvang ik deze graag van je. Verder wens ik jou al het goede, en nogmaals bedankt voor alles wat je mij hebt willen meegeven!
Heel veel liefs, Linda L.

Datum: 18-08-2012

Door: Marjolijn v.d. V.

Onderwerp: Afscheid Ananta

Lieve Anna Sofia,

Ik ben geraakt door jou afscheidsbrief, de tranen schieten in mijn ogen (niet erg handig zit op mijn werk achter de balie met een wachtkamer vol patienten)en ik merk dat ik echt verdriet voel dat jij mij gaat verlaten en dat ik geen les meer van jou ga krijgen. Ik wil je eigenlijk nog een hele dikke knuffel geven en zou je eigenlijk nog wel even willen zien. Ik vond je altijd op een zeer heldere, duidelijke en to the point manier lesgeven. Dat ga ik zeer zeker missen.
De reden waarom ik je ook zo'n fijn persoon vind is, dit voel ik werkelijk in mijn buik, omdat jij allerlei cursussen en lezingen houdt in Amerika. Als je daarover spreekt ga je helemaal stralen, ik ken dat gevoel van het zijn in Amerika (heb daar 1 1/2 jaar gewoond toen ik 20jr jonger was en wilde eigenlijk niet meer terug naar Nederland.. vond ik vreselijk). Eigenlijk wil ik diep in mijn hart dat ook wel doen (cursussen, lezingen geven) als ik later groot ben...
Ik hoop dat je mijn feedback van brief en anamneselijst nog wilt doorsturen.
Lieve Anna Sofia, dank je wel voor je mooie inzichten en lessen, het ga je goed en heel veel succes met je nieuwe weg!
Dikke kus en ook een knuffel,

Datum: 18-08-2012

Door: Marjolijn

Onderwerp: Re:Afscheid Ananta

Kun je niet het laatste jaar met ons afmaken, kunnen wij je als groep niet inhuren zodat wij toch nog het laatste jaar medische kennis van jou krijgen. Je hebt in je brief wel heel duidelijk en stellig verteld dat je stopt maar kunnen wij je echt niet overhalen om dit laatste jaar met ons af te maken???????

1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht