L.I.V.I.N.G.

Datum: 24-05-2018

Door: AlexOi

Onderwerp: стоимость поискового продвижения сайтов

Доброго времени. Хотел бы предложить вам свою услугу в продвижении вашего сайта в ТОП. Также, подскажу вам бесплатно, как избавиться от не нужного вам спама. Если заинтересовались, отпишите будьте добры мне на электронную почту proxrum***mail.ru письмо с темой "ПРОДВИЖЕНИЕ САЙТА НЕДОРОГО" (вместо звездочек впишите @). Всё расскажу и покажу. Спасибо!

Datum: 20-05-2018

Door: Helenhal

Onderwerp: Revolutional package XRumer 16.0 + XEvil 4.0 break BitFinex Captcha

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captcha solution of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another categories of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

See you later!

Datum: 13-05-2018

Door: Stephenvob

Onderwerp: Jarle Thorsen itel global group

Jarle Thorsen Singapore, Jarle Thorsen Kielce, Jarle Thorsen Singapore, Jarle Thorsen Unaico SiteTalk, Jarle Thorsen SiteTalk Reviews

Datum: 16-04-2018

Door: MaxAvticr

Onderwerp: Аренда авто аэропорт Крым

Аренда авто Симферополь аэропорт недорого, только иномарки с кондиционером. парк777.рф

Datum: 16-09-2017

Door: L.I.V.I.N.G. LIFE SCHOOL EN DE LIFECODES

Onderwerp: UNIEKE WORKSHOPS MET O.A. EEN PAARD OF HOND ALS LEERMEESTER EN SPIEGEL

Wat is jouw diepste verlangen?
Wat is je passie?
Ben je gaan doen wat je altijd al graag wilde doen?
We gaan terugblikken, stilstaan en vooruitzien vanuit hele ander perspectief dan je gewend bent te doen. We kijken met hoofd, hart en ziel,  stap voor stap, naar de reis van jouw leven en ondertussen krijg je een boeiende scholing in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en Spirituele Intelligentie.

Living Life School bestaat uit een serie workshops die je in zijn geheel of per workshop kan volgen. Elke workshop heeft een eigen thema en er voldoende tijd en ruimte voor persoonlijke vragen en coaching omdat er in een kleine groep wordt gewerkt. 

In 7 bijeenkomsten wordt kennis, wijsheid en training over de lifecodes aan mensen gegeven die willen ontdekken wie zij zijn, wat hun diepste verlangen is en vooral hoe zij dit werkelijk vanuit passie en bestemming kunnen gaan leven. We gaan in op de codes van het Leven; de codes van de Ziel; de codes van Groei; de codes van Rust; de codes van het Hart; de codes van Creatie, en de codes van Verbinding.
De wijsheid, kennis en stof van deze Lifecodes wordt geïntegreerd in praktijklessen met mogelijke inzet paarden- en honden om zo mensen de kans te geven hier op een buitengewone wijze kennis van te krijgen en bijzondere ervaringen mee op te doen. Het materiaal, de paarden en honden waarmee gewerkt wordt kan heel diep raken; het verbind hoofd, hart en ziel, waardoor de mogelijkheid ontstaat de beste versie van jezelf te worden.

De inzet van een paard of een hond is een laagdrempelige en effectieve manier om inzicht en feedback te verkrijgen rondom persoonlijke ontwikkeling en op bewustwording rond werk, relatie-, familie en (organisatie)systemen en zet niet stromende levensenergie weer in beweging.
De actie, reactie en het gedrag van het paard als spiegel-, kudde-, prooidier, of de hond als spiegel-, roedel- jachtdier, zijn ingangen om de deelnemer inzichten te laten verkrijgen.
Het paard of de hond wordt op diverse manieren ingezet en men kan ontdekken welk effect zijn gedachten, attitude, gevoel, intentie of overtuigingen op zichzelf, naasten of het bedrijf kan hebben.
Het werken met een hond geeft weer een andere beleving en ervaring dan het werken met een paard. Er wordt met en naast het paard gewerkt, er wordt niet op gereden.

De Lifeschool is ontwikkeld door Patty Harpenau en ik ben als collega Lifeteacher zo geïnspireerd geraakt door haar boeken en werk, welke heel goed aansluiten bij al hetgeen ik zelf al jaren vorm geef, dat ik besloten heb deze kennis en wijsheid op een uitzonderlijk, eenvoudige en toch revolutionaire wijze binnen mijn werkzaamheden te integreren.

AnnaSofia van Hooijdonk leid je met de codes door de reis van jouw leven heen. Een levensscholing met mogelijke inzet van dieren en een stevig vleugje ziel.
Zij is gespecialiseerd verpleegkundige, auteur, gecertificeerd zorgadviseur, paardencoach, hondenspiegelaar en v.w.b. de Lifeschool zorgvuldig opgeleid door Patty Harpenau als Lifeteacher. Samen met verschillende collega’s geven zij, ieder vanuit de eigen expertise, zowel in Nederland als in Belgie De Lifeschool workshops.

Wanneer, waar en kosten:
Er start regelmatig zowel een vrijdaggroep als een zaterdaggroep. De workshops kunnen ook individueel gevolgd worden. Neem voor data en afspraak gewoon even contact op.
Prijs: Eerste kennismakingsbijeenkomst: € 90,- incl btw. Hierna kun je besluiten de overige 6 bijeenkomsten te volgen. Het complete programma van 7 bijeenkomsten: € 630,- incl btw.
Na aanmelding volgen meer gegevens.
Locatie: Tiel / Opheusden.

Datum: 30-12-2017

Door: Smithd781

Onderwerp: John

Where To Purchase Generic Ciprofloxacin 0.3 5ml in Albuquerque afdbcgdefafekkkf

Datum: 18-08-2017

Door: AnnaSofia

Onderwerp: Proefsessies en workshops

Wil jij ervaren wat een coachsessie met paarden of honden voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak (06-45522696 of mail naar livinglifecoch@gmail.com) voor een proefsessie tegen een gereduceerde prijs.

En de komende periode zullen er weer diverse activiteiten starten, o.a.;
1. Workshop de Life Codes
2. Workshop de Soul Codes
3. Workshop EquineTerra; breng je paard weer in balans door de specifieke toepassing van essentiële oliën.
4. Workshop Dog Aroma Therapie (D.A.T.); specifieke toepassing van essentiële oliën bij uw hond.
Wil je meer informatie over data en locatie, stuur dan even een mail naar livinglifecoch@gmail.com

Datum: 18-08-2017

Door: AnnaSofia

Onderwerp: proefsessies en workshops

Wil jij ervaren wat een coachsessie met paarden of honden voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak (06-45522696 of mail naar livinglifecoch@gmail.com) voor een proefsessie tegen een gereduceerde prijs.

En de komende periode zullen er weer diverse activiteiten starten, o.a.;
1. Workshop de Life Codes
2. Workshop de Soul Codes
3. Workshop EquineTerra; breng je paard weer in balans door de specifieke toepassing van essentiële oliën.
4. Workshop Dog Aroma Therapie (D.A.T.); specifieke toepassing van essentiële oliën bij uw hond.
Wil je meer informatie over data en locatie, stuur dan even een mail naar livinglifecoch@gmail.com

Datum: 31-07-2015

Door: Anna Sofia

Onderwerp: Update website

Eindelijk heb ik het voor elkaar dat ik zelf de website kan updaten.
Kijk in de agenda voor alle geagendeerde trainingen.
Of wil je een ander, individueel traject? Neem dan gewoon even contact met mij op! Ik verheug me er op om je te ontmoeten!

Datum: 15-11-2012

Door: Anna Sofia

Onderwerp: Unieke vorm van coaching

Vanaf heden is het mogelijk om individuele coaching te ontvangen via skype afspraken!

Regelmatig krijg ik vragen van mensen voor persoonlijke coaching echter de afstand die zij moeten rijden om bij mijn praktijk in Leersum te komen is soms een dilemma. Hierop is het volgende aanbod gevonden. Wilt u een persoonlijke / individuele coachingsgesprek?
Dat kan vanaf nu door een skype afspraak van 45 minuten met mij te maken.
Stuur mij een e-mail met je verzoek en we kijken samen naar een goed moment.

1 | 2 | 3 >>

Nieuw bericht