Licht op sterven


 
De mystiek van het leven ligt verborgen in het proces van geboren worden en sterven. Het is de kunst om dit gewoon te laten Zijn!, niet alles te willen doorgronden of weten, maar te leven in het vertrouwen op deze wonderlijke mystiek en de inwijdingen van het leven te doorleven en aanvaarden.

Dit boek is te bestellen via https://www.boekenbestellen.nl/boek.lichtopsterven 

https://www.boekenbestellen.nl/boek/lichtopsterven

 

Dit werkboek is ontstaan tijdens mijn jarenlange werk binnen de palliatieve en terminale zorg. Vaak bleek dat mensen nog heel veel te vertellen hadden of iets specifieks wilde nalaten aan hun familie en naaste bekenden.

Het opmaken van levensloopverhalen is niet voor iedereen even makkelijk en vanzelfsprekend. Vandaar nu dit werkboek.

Natuurlijk zijn er vele vormen om dit te doen en er bestaan al diverse levensverhaalboeken. Echter dit boek blikt terug, staat stil bij het nu en blikt vooruit in het leven. Het ordent het geleefde leven en heeft ruimte voor hetgeen nog voor u ligt.

 

Rouwen en verder leven met pijn en verlies

Een verandering van leven door verhuizen, relatie, pijn, een verlies, ziekteproces, naderend sterven en overlijden brengt altijd een rouwsituatie met zich mee. De 'gewone dagelijkse wereld' verandert of is plotseling anders. Er gelden andere prioriteiten dan voorheen en dit kan gemakkelijk tot onbegrip leiden, zowel in de privésfeer als op het werk. Verandering en rouwen is een zoektocht. Het is werk dat moet worden gedaan om jezelf te hervinden en te kunnen blijven functioneren.

Dit boek is te bestellen via: https://www.boekenbestellen.nl/boek/devruchtenvanmijnleven

 https://www.boekenbestellen.nl/boek/devruchtenvanmijnleven