Filosofie en visie

Het dagelijks leven is van het begin tot het eind een grote levensschool. We krijgen lessen in de aanwezigheid en de afwezigheid van Liefde, Vrijheid, bewustwording, kracht, gezondheid, vrienden, werk en wellicht nog veel meer.

De workshops, trainingen en modules van L.I.V.I.N.G- Life School zijn vormgegeven vanuit intensieve praktijkervaring, spirituele beleving en bewustwording en beogen een handreiking tot Geestelijke groei te zijn en kennen daar waar nodig een deskundigheid op HBO nivo.

We gaan ervan uit dat niets op zichzelf staat en toeval niet bestaat. En als je wat wilt in en met jezelf dan zul je daar wat voor moeten doen…..

 

L.I.V.I.N.G. Life School wordt gedragen en vorm gegeven door een aantal deskundige mensen die door heel Nederland lang en kortlopende trainingen, cursussen, workshops, seminars en lezingen verzorgen voor bedrijven en individuen, de zogenoemde individuele- of bedrijfscoaching en consultancy. Alle activiteiten worden op “maatwerkbasis” gegeven.

Een stevige dosis nuchterheid, discipline en zelfwerkzaamheid zien wij als noodzakelijke eigenschappen om werkelijk vanuit spiritualiteit in het dagelijks leven te staan.  

terug...