Core belief

Een kernovertuiging, Core belief, de vertrouwensbasis waarmee wij door leven gaan, is een belangrijke sleutel, om te komen tot het herstel van de slechte tijden in ons leven. i-Health introduceert de optimale traumaherkenning en -verwerking.
 
"Core Belief" is de sleutel tot het loslaten van emotionele kwesties toe te schrijven aan trauma, verdriet, misbruik, enz.
 
De kernovertuiging (Core belief), de vertrouwensbasis waarmee wij door het leven gaan, is een belangrijke sleutel, om te komen tot het herstel van de slechte tijden in ons leven. Of wij het ons bewust zijn of niet, deze kernovertuiging vertelt ons wat te kiezen, wat te vrezen, waarover boos te worden, zelfs welke dromen wij mogen hebben. Een negatieve kernovertuiging is gewoonlijk verborgen en beperkt onze creativiteit, onze capaciteit om hulp te ontvangen en liefde te ervaren. Deze kernovertuiging beïnvloedt continu onze mentale en fysieke gezondheid.
 
De wijze van behandelen volgens de i-Health Core Belief Module is ontwikkeld door Julia Linford, die ook in belangrijke mate aan de ontwikkeling van EMDR (eye movement desensitization and reprocessing) heeft bijgedragen. Zij heeft in de loop van 25 jaar honderden trainingen gegeven. Zij is een heel bekend medisch medium en psychotherapeute. Honderden patiënten zoeken ieder jaar haar hulp voor het verwerken van hun jeugdtrauma's en ook van recente trauma's zoals deze soldaat die uit Irak terug gekeerd was en die apathisch was en zijn oude werk niet meer aan kon.
 
"Julia legde me op haar massagetafel en sloot mij aan op het i-Health systeem. Zij legde uit wat zij ging doen, wat het systeem zou doen en wij begonnen. Ik werd zeer ontspannen door de behandeling en herinner mij een dusdanig helder gevoel zoals ik dat in vier jaar niet had ervaren. Julia vroeg me om mijn verschrikkelijke herinneringen naar boven te brengen en ze dan vrij te geven. Ik zou de ervaring herinneren, zien en dan zou deze zomaar oplossen. Ik voelde daarna een enorme energie en het was duidelijk wat ik wilde doen". 

W.G. Drew Albers
 
De analyse en therapiemodule "Core Belief" is een krachtig instrument wat de moderne wetenschap heeft om trauma's en andere verborgen mentale blokkades te identificeren en vervolgens in korte tijd te elimineren tot een herinnering zonder emotionele lading.

terug...