Anna Sofia

Ik help mensen tijdens en na intensieve levensveranderingen met het bewustwordingsproces rond hun gezondheidsbeleving o.a.  bij ziekte, pijn, sterven en rouw.

Ik doe dit o..a. middels mijn deskundigheid als gespecialiseerd verpleegkundige, Life Teacher, Paardencoach en hondenspiegelaar.

Aangevuld door het gebruik van unieke techniek zoals frequentietherapie, systemisch werken en daar waar wenselijk de inzet van honden en / of paarden.

Daarnaast geef ik diverse workshops en trainingen en begeleid ik startende zorgverleners en therapeuten bij het opzetten van een eigen praktijk. Vooral blijkt voor hen vaak een moeilijkheid in het vinden van een balans tussen inhoud, zakelijkheid en financiële aspecten.

Ik ben auteur en co-auteur van diverse boeken en actief op het gebied van innovatie in de zorg.

 

L.I.V.I.N.G. staat voor: Landelijk Initiatief Voor Integratie Natuurlijke Gezondheidsbeleving.

Het is ontstaan vanuit mijn jarenlange praktijkervaring met preventief gezondheidsadvies, pijnbegeleiding en verliesverwerking.

Ik heb behalve mijn ervaring op het gebied van de preventieve zorg ook veel deskundigheid opgedaan als gespecialiseerd verpleegkundige palliatieve- en terminale zorg.

Doordat ik steeds meer specifieke vragen rondom verliesverwerking en pijnbegeleiding kreeg ben ik mij ook op dit gebied gaan specialiseren.

 

“Ik loop al heel wat jaren mee, zowel in de reguliere, complementaire als spirituele gezondheidszorg. Ik ben een goede verpleegkundige en Lifecoach en heb veel levenslessen gehad. Ik ben me bewust mijn kwaliteiten, mijn mogelijkheden en beperkingen. Zelfstandigheid, vrijheid, respect en vertrouwen zijn de sleutelwoorden in mijn leven en werk. Ik sta voor mijn kwaliteiten en werk integratief, waarbij spiritualiteit een even belangrijk thema is als de mentale, emotionele en fysieke aspecten van de mens en werk dan ook op al deze gebieden met mensen in mijn praktijk”.

Ik help mensen in eerste instantie om weer controle over hun eigen gezondheid en leven te verkrijgen.

Daarnaast help ik hen een weg in de veranderde zorgstelsel en daarbinnen de juiste hulp op de gewenste plaats en tegen de juiste prijs, te vinden. 

 

Ik werk aan een uniek project waar de elementen van mensen, dieren en natuur worden gebruikt om herstel, groei en bewustzijn te stimuleren, lees hier meer over onder het kopje "Goede Doelen"

Ik ben gecertificeerd honden- en paardencoach, BIG geregistreerd verpleegkundige en heb een KIWA keurmerk

Ik ben aangesloten bij diverse beroepsvereningingen o.a. V&VN, RBCZ en VSGP

Vereniging Spirituele genezing vnauit Psychosofia